Obzor

 

I 2006 blev vi indbudt til at høre om et helt nyt, og på det tidspunkt endnu ikke opført, Hotel Resort ved Sortehavet i Bulgarien. Vi havde længe gået med tanken om at det kunne være lækkert at have et hus eller lejlighed i udlandet og specielt i Østeuropa p.g.a. det lave prisniveau.

Til introduktionsmødet blev vi fortalt og forklaret om hvad det betød at købe lejlighed i Bulgarien og hvad Resortet kunne tilbyde. Vi var mistænksomme og mistroiske fra starten, men følte os overbevist efter at have hørt at det var dansk financeret, beskyttet af det danske retssystem, dansk bygherre og at der allerede var ved at være udsolgt på de 2 første “blokke” af danske købere. Så vi læste materialet omhyggeligt igennem og slog til.

[singlepic id=1473 w=255 h=191 float=left] [singlepic id=1474 w=255 h=191 float=right]

Det har vi så sandelig aldrig fortrudt. Det er en skøn lejlighed med en fantastisk beliggenhed lige ved strandkanten med det fineste sand og det lækreste vand. Hele resortet er bygget som store og små “blokke” og har alle faciliteter som f.eks. Frisør, 2 Butikker, 2 Restauranter, Welness, Sauna, Legeområder, Minigolf, Natklub, Beach Volley, Vandscootere og meget mere.

 

Bulgarien kom med i EU i 2007 og på den måde blev vi bedre beskyttet med vores investering og da den Bulgarske regering har stoppet for alt nybyggeri ved kystlinien, som kun er ca. 320 km. lang, er vi måske sikret en pæn værdistigning. Obzor Beach Resort er et af de sidste der blev bygget i første række ved vandet.

 

Obzor Beach Resort ligger lige i udkanten af Obzor by, som er en mindre , men aktiv by lige imellem Varna og Burgas. Sunny Beach ligger ca. 35 km. syd for Obzor og hvor Sunny Beach er et mere ‘livligt’ sted er Obzor Beach Resort mere stille og roligt og betegnet som et Family Resort.

 

Vi har indgået aftale med et Management firma som driver hele resortet og sørger for udlejning, rengøring, administration m.m. Vi har ret til at være i vores lejlighed hvornår vi vil, men det vil selvfølgelig påvirke vores udlejningsmuligheder og derved indtjening, jo mere vi selv benytter den. Vi forsøger at være der et par gange om året og nyder det hver gang vi er der.

 

Lejligheden er på ca. 80 m² og indeholder 2 soveværelser med hver sin dobbeltseng. 1 badeværelse med brusekabine. Stue med fjernsyn og Internet. Åbent køkken i forbindelse med stuen. Balkon med havudsigt. Der er endvidere mulighed for opredning til 2 personer i stuen.

[nggallery id=18]