WordPress = Fantastisk !

17. jan 2010 by

Jeg er blevet helt bidt af WordPress og alle dens muligheder. Sidder oppe til midt om natten og “leger” med alle mulighederne og for at lære WordPress at kende i dybden. Og hver gang jeg kommer lidt mere ind i det, bliver jeg endnu mere fascineret over hvad det kan. Jeg vidste jo godt i lang tid at der var noget der hed WordPress, men jeg vidste også at det var PHP baseret og da min ekspertise ligger i ASP/ASPX, var jeg ikke meget for at sidde og rode i kode, som jeg ikke var dybt fortrolig med.


Det har efterfølgende vist sig at jeg (næsten) ikke har ændret på noget kode overhovedet, men tværtimod har fået et “værktøj” der gør det hele via administrationsinterfacet. Genialt !!!.


Jeg har i mange år lavet hjemmesider og også Blogsites, men efter at have fundet WordPress er jeg overbevist om at langt de fleste af mine fremtidige sider vil være baseret på WordPress eller lignende programmer. Det er hamrende nemt. Det er hurtigt. Nemt at overskue. Med hundredvis af fantastiske muligheder for at udvide og tilpasse systemet efter ens eget helt private behov.


Jeg har pløjet nettet tyndt for at lede efter det ultimative tema og de bedste plugins og er blevet meget erfaren med hensyn til hvad der er af temaer og plugins rundt omkring. Hvis du mangler et tema, plugins eller en widget, så spørg og jeg kan vise dig vejen.Jeg er ved at opbygge et fotogalleri med alle mine bedre billeder fra ferier, ture og andre steder. Det er et helt fantastisk layout jeg har fundet og nok det bedste der er lavet til fremvisning af billeder. Siden er stadig under opbygning, så forvent ikke så meget af det endnu. Siden kan findes her på foto.osso.dk.


Related Posts

Share This