Heidi Donnerborg

31. maj 2012 by

Heidi er generation 1962, født i Odense og opvokset i en lille landsby der hedder Tårup ca. 10 km. syd for Nyborg på Fyn. Hendes forældre var hhv. arbejdsmand og plejeassistent. Heidi har gennemført folkeskolens 10 år på Frørup Centralskole i Frørup.

Hun blev ung pige i huset hos en meget velstillet familie i Skodsborg nord for København, hvor hun passede børn, gjorde rent og lavede mad. I perioden deltog hun desuden i kurser i hjemkundskab m.m. Heidi sparede penge op og kunne derfor tage et længere ophold hos noget familie i USA sammen med en god veninde.

Heidi begyndte på EFG basisår på Håndværkerskolen i Sønderborg og fortsatte i uddannelsen som pottemager/keramiker. Hun fik læreplads på Bing & Grøndahl på Vesterbro i København og blev færdigudlært i 1984. Hun fortsatte dog med at arbejde med støbefigurer hos Bing & Grøndahl endnu et par år. Det var på Håndværkerskolen i Sønderborg hun mødte Kim som hun endte med at gifte sig med.

Heidi valgte at skifte branche og startede på Skolen for Fodterapi i 1986 for at blive uddannet Stats.aut. Fodterapeut i 1987. Efter at have arbejdet som selvstændig forpagter i en klinik i Nyborg og derefter på Amager og senere hen Roskilde, åbnede Heidi egen “Klinik for Fodterapi” i Himmelev i Roskilde.

I sin fritid dyrker Heidi ingen motion, men til gengæld ynder hun at Facebooke, dyrke haven, sidde bag på motorcykel og tage på ture sammen med gode venner og specielt at rejse både langt og kort og ALDRIG på Charterferie da livet er for kort til at ligge og sløve den af på en strand i en hel uge.

Når tiden er til det kan Heidi bruge timer i en have eller på at pusle om børnebørnene.

Related Posts

Share This