Familien

Kim Donnerborg:

Kim er generation 1962, født i Virum og opvokset i København, Silkeborg, Ballerup, Herlev og Skovlunde. Efter at være blevet smidt ud af 8. klasse i folkeskolen, endte Kim på Odsherred efterskole i Fårevejle St.By hvor han gennemførte 9. og 10. klasse, med nogenlunde fornuftige karakterer indenfor alle fag.

Blev en periode chockoladedreng på Toms Chockoladefabrik i Ballerup inden Kim startede på EFG basis uddannelsen på EFG skolen i Ballerup. Efter basis året fortsatte han på den nyoprettede Automatikmekaniker uddannelse og fik en elendig og uduelig læreplads hos Ingeniørfirmaet N.C. Benzon lidt uden for Ballerup. Til gengæld skulle den teoretiske del af uddannelsen foregå på Sønderborg Tekniske Skole af 4 gange 10 uger og det var hele den slidsomme læretid værd. Her mødte han Heidi som gik på pottemageruddannelsen og endte med at gifte sig med hende.

Kim fik job i 1984 i det der dengang hed Post- & Telegrafvæsenet indenfor IT som datamekaniker med speciale i modemudstyr. Senere blev det til både KTAS Erhverv, TeleDanmark og til sidst TDC A/S. Kim fik skabt sig en IT-karriere i selskabet gennem 25 år og de sidste mange år har Kim haft en stilling som Senior Education Manager dvs. ansvarlig for alt IT kompetence og undervisning i Erhversdivisionen af TDC A/S med speciale i Netværk, IP, Datakommunikation og IT. Desværre lukkede TDC hele afdelingen og så stod Kim for første gang og skulle til at finde nyt job.

I dag er Kim ansat som IT-Konsulent/Projektleder i Viverra ApS og har det tekniske ansvar for Service Management løsninger hos erhvervskunder.

I sin fritid dyrker Kim ingen motion, men til gengæld ynder Kim at læse, dyrke IT, køre på motorcykel sammen med gode venner og specielt at rejse både langt og kort og ALDRIG på Charterferie da livet er for kort til at ligge og sløve den af på en strand i en hel uge.

Kim elsker gadgets og kan blive helt ekstatisk over en ny dims der af den ene eller den anden årsag er umulig at undvære. Det kan være alt fra en hjemmekonstrueret kuglebane, Modelhelikopter, IPAD, Android, Innoverende IT dimser og meget andet.

Fra tid til anden kan Kim bruge oceaner af tid på at vedligeholde familiens store slægtstræ, som p.t. tæller ca. 8000 personer tilbage fra år 1420. Grundlæggende er det for at finde frem til hvor navnet Donnerborg er opstået fra, men mangler at aflægge Viborg Landsarkiv et besøg for at få de sidste detaljer.


Heidi Donnerborg:

Heidi er generation 1962, født i Odense og opvokset i en lille landsby der hedder Tårup ca. 10 km. syd for Nyborg på Fyn. Hendes forældre var hhv. arbejdsmand og plejeassistent. Heidi har gennemført folkeskolens 10 år på Frørup Centralskole i Frørup.

Hun blev ung pige i huset hos en meget velstillet familie i Skodsborg nord for København, hvor hun passede børn, gjorde rent og lavede mad. I perioden deltog hun desuden i kurser i hjemkundskab m.m. Heidi sparede penge op og kunne derfor tage et længere ophold hos noget familie i USA sammen med en god veninde.

Heidi begyndte på EFG basisår på Håndværkerskolen i Sønderborg og fortsatte i uddannelsen som pottemager/keramiker. Hun fik læreplads på Bing & Grøndahl på Vesterbro i København og blev færdigudlært i 1984. Hun fortsatte dog med at arbejde med støbefigurer hos Bing & Grøndahl endnu et par år. Det var på Håndværkerskolen i Sønderborg hun mødte Kim som hun endte med at gifte sig med.

Heidi valgte at skifte branche og startede på Skolen for Fodterapi i 1986 for at blive uddannet Stats.aut. Fodterapeut i 1987. Efter at have arbejdet som selvstændig forpagter i en klinik i Nyborg og derefter på Amager og senere hen Roskilde, åbnede Heidi egen “Klinik for Fodterapi” i Himmelev i Roskilde.

I sin fritid dyrker Heidi ingen motion, men til gengæld ynder hun at Facebooke, dyrke haven, sidde bag på motorcykel og tage på ture sammen med gode venner og specielt at rejse både langt og kort og ALDRIG på Charterferie da livet er for kort til at ligge og sløve den af på en strand i en hel uge.

Når tiden er til det kan Heidi bruge timer i en have eller på at pusle om børnebørnene.

 


   
Vicky Donnerborg:

Vicky er fra 1987, født på Rigshospitalet og opvokset dels i Ølstykke og dels i Gislinge hvor hun i dag bor.

Hun er uddannet som SOSU assistent og skal snart til at starte på det næste trin i SOSU uddannelsen. Vicky og hendes samlever Jacob er nybagte forældre til trillinger og har derfor rigeligt at se til i øjeblikket. Jacob er uddannet som montagetekniker, men har en bred erfaring indenfor tømrer og håndværkerfaget i øvrigt.

 

Steffen Donnerborg:

Steffen er fra 1989, født på Frederikssund Sygehus og opvokset dels i Ølstykke og dels i Gislinge og bor i dag i Holbæk.

Steffen har efter sin 10. klasse folkeskole gennemført HHX på Handelsskolen i Holbæk. 

Steffen dyrker fitness, gode film og venner i sin fritid og så er han træner for et fodboldhold i Gislinge, hvor han også er fast spiller.

 

 

Morten Donnerborg:

Morten er fra 1994, født på Hillerød Sygehus og opvokset Gislinge hvor han i dag stadig bor hjemme.

Morten har afsluttet Folkeskolens 9. klasse og er lige nu igang med HTX i Holbæk. I 2013 er han med HTX og forventer at starte på DTU i Lyngby for at tage en udvidet uddannelse som f.eks. Ingeniør.

Morten dyrker badminton, spil og gode venner i sin fritid.