Kim Donnerborg

30. maj 2012 by

Kim er generation 1962, født i Virum og opvokset i København, Silkeborg, Ballerup, Herlev og Skovlunde. Efter at være blevet smidt ud af 8. klasse i folkeskolen, endte Kim på Odsherred efterskole i Fårevejle St.By hvor han gennemførte 9. og 10. klasse, med nogenlunde fornuftige karakterer indenfor alle fag.

Blev en periode chockoladedreng på Toms Chockoladefabrik i Ballerup inden Kim startede på EFG basis uddannelsen på EFG skolen i Ballerup. Efter basis året fortsatte han på den nyoprettede Automatikmekaniker uddannelse og fik en elendig og uduelig læreplads hos Ingeniørfirmaet N.C. Benzon lidt uden for Ballerup. Til gengæld skulle den teoretiske del af uddannelsen foregå på Sønderborg Tekniske Skole af 4 gange 10 uger og det var hele den slidsomme læretid værd. Her mødte han Heidi som gik på pottemageruddannelsen og endte med at gifte sig med hende.

Kim fik job i 1984 i det der dengang hed Post- & Telegrafvæsenet indenfor IT som datamekaniker med speciale i modemudstyr. Senere blev det til både KTAS Erhverv, TeleDanmark og til sidst TDC A/S. Kim fik skabt sig en IT-karriere i selskabet gennem 25 år og de sidste mange år har Kim haft en stilling som Senior Education Manager dvs. ansvarlig for alt IT kompetence og undervisning i Erhversdivisionen af TDC A/S med speciale i Netværk, IP, Datakommunikation og IT. Desværre lukkede TDC hele afdelingen og så stod Kim for første gang og skulle til at finde nyt job.

I dag er Kim ansat som IT-Konsulent/Projektleder i Viverra ApS og har det tekniske ansvar for Service Management løsninger hos erhvervskunder.

I sin fritid dyrker Kim ingen motion, men til gengæld ynder Kim at læse, dyrke IT, køre på motorcykel sammen med gode venner og specielt at rejse både langt og kort og ALDRIG på Charterferie da livet er for kort til at ligge og sløve den af på en strand i en hel uge.

Kim elsker gadgets og kan blive helt ekstatisk over en ny dims der af den ene eller den anden årsag er umulig at undvære. Det kan være alt fra en hjemmekonstrueret kuglebane, Modelhelikopter, IPAD, Android, Innoverende IT dimser og meget andet.

Fra tid til anden kan Kim bruge oceaner af tid på at vedligeholde familiens store slægtstræ, som p.t. tæller ca. 8000 personer tilbage fra år 1420. Grundlæggende er det for at finde frem til hvor navnet Donnerborg er opstået fra, men mangler at aflægge Viborg Landsarkiv et besøg for at få de sidste detaljer.

Related Posts

Share This